Skilt er ett stort produktområde, .
Kontakt oss for meir informasjon om ditt skiltbehov.

Etiketter – Klistremerker etc.

Trenger du etiketter på rull eller ark eller skilt, så leverer vi det du ønsker med logo/tekst etter ønske. Etiketter i alle former og fasonger på rull med  det antall etiketter du trenger. Send oss en forespørsel og opplys om følgende:

Har du trykklar fil. Hvilken farge? – Sort eller CMYK farge – Matt/glanset/høyglanset papir etc.

Kontorstempler – Datostempler – Nummerstempler  Stempelrekvisita etc.

Stempler i alle størrelser. Om du trenger et lite enkelt firmastempel uten logo, eller et stort spesialstempel, så får du stempler i god slitesterk kvalitet med skarpe avtrykk, som varer år etter år. Logo og tekst lasergraveres. 

 

 

Colop Printer stempl
Praktisk sjølfargende stempl med mange tusen trykk. Den innebygde stempelputen gir tusenvis av avtrykk og tørker ikke ut.
Stemplene lages i mange størrelser, både runde og rektangulære. Passer utmerket som firmastempel. Kvalitet til rimelig pris.


Forespørsel/Bestilling.

Green Line miljøvennlige stempler
Printer Green Line er et unikt miljøvennlig stempel.
Det er produsert av minimum 80% resirkulert plast i en miljøvennlig prosess. Innpakningen er produsert av resirkulert kartong.
Forespørsel/Bestilling.

Kontorstempel med logo/tekst

Evermark stempelet er godt og praktisk kontorstempel. Det gir perfekte avtrykk og er meget slitesterkt. Enkelt, robust og bekvemt å bruke.
Lett å gjeninnfarge, slik at det gir problemfri bruk i hele stemplets levetid. Dette er ett mye brukt firmastempel, i et hendig design. KATALOG!

Foresrørsel/Bestilling.

Assortert Merkevaregodt
Miks av ulike typer kjente merkevarebiter;
Kex, Daim, Toblerone, Dumle, Bounty, Snickers, Fox, Kick m.fl.
Kan bestilles i bulk eller brukes som et innhold i flere av våre produkter. Leveres i bokser à 1,3 kg eller esker à 5 kg.
Minste bestilling: 4 bokser à 1,3 kg (5,2 kg) eller 1 eske à 5 kg.
Forespørsel/Bestilling

Musematte
Ny, moderne utførelse – svært brukervennlig! Vi spesialdesigner din musematte, gjerne med ditt eget 4-fargerbilde, og du velger selv om det skal være med eller uten kalender.
Standardformat er 25 x 20 cm, men vi tilbyr også andre størrelser og fasonger.
Prisforespørsel/Bestilling!

Etiketter og Klistermerker!
Trenger du etikett? Vi har Etiketter i alle former og fasonger på rull og på ark, i fullfarge eller svart/hvit, i det antall du ønsker. Har du trykklar fil? Matt/glanset papir eller andre typer. Send forespørsel og få et pristilbud idag. Hurtig levering
Prisforespørsel! 

Pakketape i PVC, 33 my. Flere forskjellige typer for pakking og emballasje. Slitesterk PVC tape av beste kvalitet. Leveres i ruller på 66 meter x 50mm bredde. Meget god klebeevne. Bunnfargen er hvit, men andre bunnfarger leveres mot pristillegg.
Minste kjøpsantall er 36 ruller.
Prisforespørsel.

Sperrebånd med trykk i PE folie, 50 my. Ruller på 250 meter x72 mm bredde.
Bunnfargen er hvit, men andre bunnfarger og bredder leveres mot pristillegg. Sperrebånd finnes i flere forskjellige størrelser og utførelser. Minste kjøpsantall er 10 ruller
Prisforespørsel.

HMS Standard Etiketter
Vi leverer alle standard HMS selvklebende etiketter i folie med pictogram.
Standard størrelse er 20 x 20 cm. Andre størrelser kan leveres på forespørsel.
Prisforespærsel.

Fleksibelt skiltsystem i aluminium av høy kvalitet. Teksten kan lett byttes uten å demontere skiltet. Finnes i buede og flate profiler med eller uten dekorelementer.
Mange modeller og størrelser for innvendig og utvendig bruk. Prisforespørsel.

Navneskilt i forskjellig former. Velg mellom aluminium eller plastskilter. Skiltene har nål som festeanordning som standard, men leveres også med magnet på baksiden. s med det valgte festet.
Prisforespørsel.

Reservert parkering

HMS TAVLER dokumenter helse, miljø og sikkerhetsarbeidet på byggeplassen. Tavlene leveres spesialtilpasset bedriftens behov. Leveres med klikk rammer for enkel utskifting av informasjon. Kan brukes både innendørs og utendørs.
Prisforespørsel.

Gatebukker er handy, billig og meget effektiv reklame. Stort utvalg av rimelige kvalitets gatebukker.  Noen varianter har også logoplate med plass til folietekst med din profilering/logo.
Vi lager både folien og printer også plakatbudskapet om du ønsker det. Prisforespørsel.

Brosjyrestativ

RollUp

Plastrammer

Ta kontakt for pris eller forespørsel.
Pris/Forespørsel!

Ide-Trykkmann

Ide-Trykkmann | Haugen, Øvreveien 119, 6710 Raudeberg | Telefon mobil: 958 30665 | E-post: post@ide-trykkmann.no
Org.nr.: 945 749 458 MVA - Spør oss - Vi ordner det meste!

Personvernerklæring | Vilkår

Copyright ©2019 Ide-Trykkmann. Alle rettigheter reservert. | Web iLoop